Empresa Productes Xarxa comercial Contacte Home
Productes

AV



Marques representades





CERCADOR DE PRODUCTES

Cercar





Línies de vida · Línies de vida
Sistemes horitzontals




Ampliar imagen




Les instal·lacions teatrals o per espectacles normalment es distribueixen en diferents nivells d’alçada, per aquesta raó i amb la finalitat de crear una instal·lació segura, Strong Stage instal·la el sistema de protecció contra caigudes de la marca Latchways. D’aquesta manera, els treballadors de la instal·lació tindran la certesa d’estar treballant amb uns elevats nivells de protecció i seguretat.

Els productes de la família de línies de vida estan fabricats segons les normes internacionals més rigoroses i sempre utilitzant els millors materials. Abans de ser instal·lats han estat sotmesos a nombrosos assaigs de materials i a un rigorós control de fabricació.

El sistema horitzontal Latchways (de cable aeri) combina la revolucionària tecnologia Constant Force® amb un innovador sistema d’ancoratges mòbils, configurant una solució robusta que ofereix excepcionals nivells de seguretat, comoditat i versatilitat en qualsevol entorn industrial.

Els treballadors assegurats amb el sistema ManSafe gaudeixen d’una mobilitat il·limitada i contínua amb mans lliures garantint una protecció exclusiva a tots aquells operaris que treballen en altura.

Aquest sistema és intrínsecament flexible i es pot dissenyar per fins a cinc usuaris. És adequat per ser utilitzat en tot tipus d’estructures o cobertes i es pot especificar com a sistema de cable únic o múltiple adaptable als contorns i estructura en la què treballa.

Principals característiques tècniques



Marca: Latchways
Referència: Sin especificar


Tornar



Nom: *
Empresa: *
Activitat: *
Telèfon: *
E-mail: *
Adreça:
Codi Postal:
Població:
País:
Comentaris:
 
* Camps obligatoris.

© Staging Trussing & Lighting, S.L. · Tel: 629 373 345 · eguillot@strong.es . Nota legal ^ Mapa web ^ By Anunzia
Productes: Il·luminació espectacular ^ strong: Il·luminació ^ strong stage: Teatres ^ strong av: Àudio i Vídeo