Empresa Productes Xarxa comercial Contacte Home
Productes

AV



Marques representades





CERCADOR DE PRODUCTES

Cercar





Línies de vida · Línies de vida
Protecció contra caigudes per finestres




Ampliar imagen




Les instal·lacions teatrals o per espectacles normalment es distribueixen en diferents nivells d’alçada, per aquesta raó i amb la finalitat de crear una instal·lació segura, Strong Stage instal·la el sistema de protecció contra caigudes de la marca Latchways. D’aquesta manera, els treballadors de la instal·lació tindran la certesa d’estar treballant amb uns elevats nivells de protecció i seguretat.

Els productes de la família de línies de vida estan fabricats segons les normes internacionals més rigoroses i sempre utilitzant els millors materials. Abans de ser instal·lats han estat sotmesos a nombrosos assaigs de materials i a un rigorós control de fabricació.

Latchways ofereix una gamma de sistemes fixos i extraïbles de pern d’ancoratge per fer el manteniment de les finestres. Estan dissenyats per assegurar que la protecció contra caigudes resulti fàcil d’especificar i agradable a la vista. Els perns d’ancoratge i els seus elements de fixació han de ser capaços de suportar les càrregues generades quan s’ha de frenar una caiguda. Encara que els perns d’ancoratge convencionals compleixen aquest requisit de seguretat, en ser dissenyats sense atendre a consideracions estètiques, poden tenir un impacte negatiu en les característiques estètiques de l’edifici en què s’instal·lin.

Amb Latchways PushLock y SafeRing VP, el client té l’oportunitat d’elegir un sistema de seguretat per finestres discret, que no trenca amb l’harmonia de les línies de disseny interiors. Els sistemes PushLock y SafeRing VP poden ser adquirits en diversos materials.

Aquest producte mostra un comportament excepcional en cas de caiguda, i alhora un disseny agradable, uns costos de cicle de vida econòmics i una durabilitat demostrada.


Marca: Latchways
Referència: Sin especificar


Tornar



Nom: *
Empresa: *
Activitat: *
Telèfon: *
E-mail: *
Adreça:
Codi Postal:
Població:
País:
Comentaris:
 
* Camps obligatoris.

© Staging Trussing & Lighting, S.L. · Tel: 629 373 345 · eguillot@strong.es . Nota legal ^ Mapa web ^ By Anunzia
Productes: Il·luminació espectacular ^ strong: Il·luminació ^ strong stage: Teatres ^ strong av: Àudio i Vídeo