Empresa Productes Xarxa comercial Contacte Home
Divisions

Staging Trussing & Lighting, S.L.
Empresa


Strong i Strong Stage són marques propietat de Staging Trussing & Lighting, S.L. , empresa que des de 1988 està especialitzada en produir, projectar i integrar equipaments i infraestructures d'il·luminació, àudio, vídeo per l'espectacle, decoració arquitectural i comunicacions.

Inicialment l'activitat principal fou la fabricació i distribució de components per a la il·luminació dedicada a l'oci i entreteniment. Amb el pas del temps, el disseny i la projecció d' equipaments integrals va anar adquirint major importància, com a conseqüència d'això i per afinitat es va incorporar una nova divisió, en aquest cas d'àudio i vídeo professional, amb la intenció de respondre a les més àmplies necessitats que el sector demanda i afavorir així la perfecta integració de tots els elements necessaris en qualsevol esdeveniment, ja sigui per a l'espectacle, la indústria o presentacions corporatives de qualsevol tipus.

Disposem de delegacions i personal tècnic-comercial en determinades zones d' Espanya i estem obrint noves àrees d'acció a la Comunitat Europea, països del Mitjà i Extrem Orient i a l’Amèrica Llatina.

Disposem d'un departament d'enginyeria i desenvolupament, tant per a la realització de projectes específics com pel disseny i fabricació dels nostres productes de catàleg.

A part del subministrament, també oferim la instal·lació, posada em marxa i manteniment, fet que suposa un total compromís amb el client.

El nostre repte és avançar en aquesta relació, aportar solucions a les necessitats plantejades i garantir l'explotació als nostres clients.

És el nostre objectiu comú i el volem compartir.
 
 

© Staging Trussing & Lighting, S.L. · Tel: 629 373 345 · eguillot@strong.es . Nota legal ^ Mapa web ^ By Anunzia
Productes: Il·luminació espectacular ^ strong: Il·luminació ^ strong stage: Teatres ^ strong av: Àudio i Vídeo