Empresa Productes Xarxa comercial Contacte Home
Divisions


IL·LUMINACIÓ ESPECTACULAR
Il·luminació, control i efectes


Strong és la marca de Staging Trussing & Lighting, S.L. dedicada a la il·luminació espectacular. Els seus especialistes cobreixen totes les necessitats relacionades amb la indústria de l’espectacle i la il·luminació.

Strong destaca per la seva àmplia trajectòria al sector i per la capacitat d’assessorar i planificar tots els projectes, siguin de l’envergadura o complexitat que siguin.

Disseny i fabricació de projectors, dimmers, taules, màquines d’efectes i accessoris.

Comercialització en l’àmbit nacional i internacional.

Assessorament, planificació i equipament de qualsevol tipus de local.

Instal·lació d’equips complets i manteniment.Tots les productes d’Strong es caracteritzen per la seva resistència i fiabilitat, pel què és garantida l’absoluta seguretat del seu correcte funcionament.

Després de molts anys d’experiència dissenyant i fabricant productes en aquest sector, Strong disposa d’una àmplia gamma amb multitud de referències, que es completa amb dissenys a mida quan les necessitats de la instal·lació ho requereixen. Strong destaca per investigar constantment i per la capacitat d’incorporar a la seva línia de productes tot tipus d’innovacions tecnològiques relacionades amb la il·luminació espectacular i professional.

Aquesta marca comercial de Staging Trussing & Lighting, S.L. , té un departament de R+D+I per tal d’oferir una elevada qualitat i fiabilitat, així com una llarga durabilitat. La recerca i desenvolupament de tecnologia punta té com a objectiu oferir una gamma més àmplia i completa de productes així com posar a l’abast dels nostres clients una tecnologia avançada a preus competitius.

La gamma de productes d’Strong és específicament concebuda per a la utilització professional en teatres, auditoris, sales polivalents, etc. Inclou projectors fixes, taules de control d’il·luminació manuals o programables, reguladors, etapes de potència, accessoris DMX (Splitters, mescladors i amplificadors), control d’il·luminació arquitectural i control de motors.
ProjectorsLa gamma de projectors d’Strong inclou projectors de làmpades halògenes, de descàrrega, de leds, canvis de color, etc. Tot això, per crear els efectes de llum més espectaculars. A part dels projectors de làmpada, que eren i segueixen sent els focus de referència, Strong ha apostat, des de la seva aparició, pels projectors de led que actualment són una part important del total de projectors, gràcies al seu elevat rendiment i eficiència energètica.

Proyector
  ControladorsStrong disposa d’un gran nombre de referències de taules manuals i/o programables, controladors i accessoris DMX.
Es distingeixen per ser models intuïtius, de fàcil ús i altament fiables.
Estructuras metálicas


Dimmers
Etapes de potència de paret, per rack i fins i tot portàtils o individuals per la regulació puntual de llum. Totes elles tenen en comú la seva gran fermesa i durabilitat.

Estructuras metálicas
 

Efectes especials:
Màquines de fum, canons de confeti i espuma, i tot tipus de complements per generar efectes espectaculars.


Maquinaria escénica


Accessoris
S’inclouen en els accessoris, tot tipus de productes per a instal·lacions teatrals com són els cables de seguretat, garres per projectors, vidres dicroics, gobos estàndards o personalitzats, suports, una àmplia gamma de filtres de gelatina, etc.
 

Servei tècnic
El client d’Strong pot utilitzar el nostre departament de servei tècnic per resoldre tots els possibles problemes i incidències que puguin aparèixer en una instal•lació dels nostres equips.


© Staging Trussing & Lighting, S.L. · Tel: 629 373 345 · eguillot@strong.es . Nota legal ^ Mapa web ^ By Anunzia
Productes: Il·luminació espectacular ^ strong: Il·luminació ^ strong stage: Teatres ^ strong av: Àudio i Vídeo