Empresa Productes Xarxa comercial Contacte Home
Divisions


Audio - Vídeo
Sonorització, projecció y enregistrament

Acústica

Staging Trussing & Lighting, S.L. posseeix una divisió pròpia d’audiovisuals que s’encarrega de subministrar i instal·lar tots els equips i sistemes relacionats amb:

Electroacústica:
Sistemes de sonorització
Microfonia escènica
Intercomunicació
Traducció simultània
Sistemes de conferències

Videoprojecció:

Projectors de dades i vídeo
Monitors de plasma
Càmeres de seguiment
Pantalles motoritzades de gran formatAcústicaEn l’apartat d’acústica s’hi inclouen tots aquells casos en què es precisa un condicionament de l’espai per a la perfecta sonorització d’aquest, ja sigui per concerts, discursos, assajos, gravacions, etc.

Els condicionaments acústics poden ser per ús fix, deixant la infraestructura permanentment instal·lada en el local, o bé per usos esporàdics, en què s’hi instal·len sistemes fàcilment desmuntables.

En funció de les necessitats de cada client, a Staging Trussing & Lighting, S.L. dissenyem a mida i instal·lem tot tipus de sistemes, com cambres de concerts i petxines acústiques en tots els seus formats, i condicionem íntegrament auditoris, sales de conferències, sales de concerts, estudis d’assaig...

Acústica
  ElectroacústicaLa divisió Audiovisual de Staging Trussing & Lighting, S.L. s’encarrega del disseny i instal·lació de productes relacionats amb el control i els elements del sistema de so de la instal·lació.

Audiovisual treballa amb les marques líders del sector, sempre prioritzant la qualitat i durabilitat de la instal·lació perquè sigui adaptable als possibles requeriments que puguin aparèixer en el futur.


Electroacústica

Les petxines acústiques s’utilitzen principalment perquè els membres de la coral o orquestra s’escoltin perfectament entre sí, en temps i balanç concrets, i així evitar que els sons es dispersin per la xemeneia i laterals de l’escenari. D’aquesta manera s’aconsegueix que la intel·ligibilitat del cor o la orquestra augmenti considerablement generant un ambient acústic més coherent i, al mateix temps, projectant un so més ampli i compacte cap a l’audiència.

A més a més, té la funció estètica de servir de decorat pels concerts.


 

VideoprojeccióDurant les darreres dècades les instal·lacions per espectacles han estat perfeccionades i s’han hagut d’adaptar a les tecnologies actuals. L’aspecte visual ha jugat un paper clau en aquests canvis. Per aquesta raó, la videoprojecció s’ha convertit en un element fonamental a l’hora de dissenyar una nova instal·lació o adaptar un espai ja existent.Les torres laterals i de fons:
Aquestes torres constitueixen un sistema modular de càmera de concerts. Cada torre es composa per una base metàl·lica que suporta una estructura de trílit d’alumini on s’hi subjecten els difusors centrals i sobre la qual s’hi enfrontissen els panells laterals que alberguen els seus corresponents difusors acústics, construïts en un tauler contraplacat acabat amb compost de roure d’alta qualitat i envernissat al natural. La base de la torre està contrapesada per evitar que bolqui o balancegi. Per l’emmagatzematge es desmunta la part inferior de la torre i això permet introduir una torre dins l’altra, quedant així perfectament emmagatzemades.El sostre:

Cada sostre és format per una estructura metàl·lica que incorpora les mecanitzacions necessàries pels projectors de llum i que serveix de suport als difusors acústics. Aquesta estructura conté els dispositius d’ancoratge als tirs motoritzats i un sistema de rodes retràctil per poder desplaçar el sostre pel terra de l’escenari pel seu correcte posicionament.

El sistema d’emmagatzematge es realitza des d’un tir motoritzat com si es tractés d’un decorat.
  Videoproyección

Des de la divisió Audiovisual de Staging Trussing & Lighting, S.L. es dissenya i porta a terme la instal·lació d’elements pel control i projecció d’imatges i vídeo, en funció de les necessitats del seu recinte. Aquests productes provenen de marques amb un llarg recorregut al sector, pel què la seva experiència permet obtenir instal·lacions d’alta qualitat i eficiència.
Audiovisual de Staging Trussing & Lighting, S.L. realitza el disseny i implementació dels elements acústics i visuals que conformen la instal·lació per donar-li un valor afegit al recinte i que en ell s’hi puguin desenvolupar representacions d’alta qualitat.


© Staging Trussing & Lighting, S.L. · Tel: 629 373 345 · eguillot@strong.es . Nota legal ^ Mapa web ^ By Anunzia
Productes: Il·luminació espectacular ^ strong: Il·luminació ^ strong stage: Teatres ^ strong av: Àudio i Vídeo