Empresa Productes Xarxa comercial Contacte Home
Divisions

Projectes realitzats
AUDITORIO VALEY (PIEDRAS BLANCAS, ASTURIAS)


Strong Stage ha dissenyat i realitzat la instal·lació de maquinària escènica, il·luminació espectacular i draperia escènica de l’”Auditorio Valey” situat a Piedras Blancas (Concejo de Castrillón, Principat d’Astúries)

Les actuacions es van portar a terme a la zona de l’escenari consten bàsicament dels següents punts:

Maquinària escènica: Sistema de talls motoritzats, cistelles motoritzades pel manteniment, motors puntuals de cadena, productes de suspensió truss d’alumini, sistema de control motor Digi Plus, talls manuals, talls contrapesats i torn manual.

Draperia escènica: Cortina americana amb el respectiu carril motoritzat, bambolinons i cambra negre (bambolines, rompiment i teló de fons).

Il·luminació escènica: Taula de control, dimmer Power 24-3 EM, armaris rack, instal·lació de la xarxa completa de senyal DMX-512, projectors PC, projectors de retall i angle variable, projectors panorama, projectors PAR, caixes d’Universal Box System, torres de carrer, elevador i estructura tubular per subjectar projectors.

Amb aquestes reformes es va convertir la instal·lació en una infraestructura per espectacles adaptada a les necessitats i requeriments del client.


Web: www.valeycentrocultural.org

Ficha técnica - Equipamento escénico

“SOCIAL ANTZOKIA“ (BASAURI)


El teatre “Social Antzokia” de la localitat biscaïna de Basauri fou reinaugurat després de que Strong Stage dissenyés i portés a terme els treballs de construcció relacionats amb la maquinària escènica i ampliació de la il·luminació espectacular existent.

Les obres realitzades en aquesta instal·lació es descriuen a continuació:

Maquinària escènica: Sistema de talls motoritzats (eix/bombo de fleix calibrat i bombo vertical solidari al motor), motors puntuals de cadena i sistema de control motor Digi Plus.

Il·luminació escènica: Dimmer Power 6-3 TR, adaptació d’armaris rack del dimmer, nova instal·lació de la xarxa completa de senyal DMX-512, projectors PC, projectors de retall i angle variable, projectors panorama, barres i caixes d’Universal Box System.

Strong Stage va dissenyar la nova instal·lació a partir de la ja existent amb la finalitat d’adaptar el teatre a noves exigències i preparar-lo per a usos futurs.


Web: www.socialantzokia.com

TEATRE LA FARÀNDULA (SABADELL)


El teatre “La faràndula” de Sabadell va ser reformat per StrongStage. Les actuacions es van realitzar en la maquinària escènica. A continuació apareix la descripció dels treballs desenvolupats en el recinte:

Maquinària escènica: Substitució dels talls contrapesats pels talls motoritzats (únic bombo vertical solidari al motor) i instal·lació del sistema de control de motors Digi Plus.

Strong Stage va adaptar el teatre a les noves necessitats del client per modernitzar la instal·lació i poder acollir nous espectacles que necessitin aquests elements per l’escenificació de les seves obres.


Web: www.sabadell.cat/Sortim!/p/Farandula_cat.asp

TEATRE “LA LIRA” (TREMP)


StrongStage. va dissenyar i instal·lar tots els elements relacionats amb la enginyeria escènica (il·luminació espectacular, maquinària escènica i draperia) del nou teatre municipal de la localitat de Tremp (Lleida). A més a més, es va incorporar una plataforma elevadora i un sistema d’il·luminació arquitectural. Seguidament hi ha una breu descripció dels elements que conformen la instal·lació:

Maquinària escènica: Solduct S.L. va realitzar el disseny personalitzat del suport, mòbil i fix, dels elements de la instal·lació. Fou realitzat a partir d’una estructura truss d’alumini d’alta qualitat.

Il·luminació espectacular: Es varen instal·lar els elements d’il·luminació per tenir una completa instal·lació que funcionés a partir de la senyal digital DMX-512. Tots ells es controlen a partir d’una taula programable centralitzada d’Strong Nocturne Stage Control. En aquesta instal·lació es varen distribuir diferents tipus de projectors: PC, de retall, angle variable, panorama i LED.

Draperia: Solduct S.L. va instal·lar tant cortines mòbils com fixes per crear un espai escènic versàtil.

Plataforma: En alguns casos, i aquest n’és un exemple, és necessari elevar actors i actrius, orquestres sencers o alguns elements, des de la fossa fins a l’escenari. Solduct S.L. va instal·lar a Tremp la plataforma Spiralift mitjançant la qual s’incrementen les possibilitats del recinte i les actuacions que s’hi desenvolupen.

Il·luminació arquitectural: Mitjançant el sistema ARQ, disposa d’un sistema d’il·luminació de sala que pot ser controlada des de la mateixa taula Nocturne Stage Control.

Tots els treballs es van desenvolupar al llarg del 2011 i van estar dissenyats partint dels requeriments del client i aconsellant-lo sobre les millors opcions disponibles al llarg de tot el procés.“ESPAI L’AMISTAT” (PREMIÀ)


StrongStage va portar a terme el condicionament de l’espai escènic de “Espai l’Amistat” situat a la localitat de Premià de Mar (Barcelona). Els treballs que es varen desenvolupar en aquest recinte tenien elements i sistemes de les tres branques, Strong, Strong Stage i l’audiovisual. Aquests consisteixen principalment en: la il·luminació espectacular, la maquinaria escènica, la draperia, la electroacústica i la videoprojecció. Tot seguit apareix una breu descripció d’ells:

Il·luminació espectacular: Es va realitzar la instal·lació de la xarxa completa de senyal DMX-512, el què contempla tots els elements necessaris per a disposar d’un nou i modern sistema d’il·luminació espectacular. Entre aquests sobresurt la taula programable d’Strong Nocturne 24-48 DMX, alguns dels dimmers d’Strong i altres productes essencials que foren dissenyats i construïts especialment per aquesta il·luminació com poden ser les caixes del Sistema Universal Box.

Maquinària escènica: Es va realitzar la instal·lació, prèviament calculada i adaptada al recinte, dels elements mecànics necessaris per moure verticalment objectes de grans dimensions, d’acord amb les premisses que el client va demanar.

Draperia: La instal·lació disposa de cortinatge d’alta qualitat tant pel què fa a elements fixes com mòbils.

Electroacústica: La divisió d’Audiovisual de Solduct S.L va realitzar el disseny del sistema acústic que té en compte tot allò relacionat amb la gestió del so.

Videoprojecció: S´ha realitzat la instal·lació completa d’un sistema de videoprojecció per tal de convertir l’espai en una moderna instal·lació en la què es pot portar a terme presentacions, projeccions de pel·lícules, etc.Web: www.espailamistat.cat

“GRAN TEATRE DEL LICEU” (BARCELONA)


Strong Stage va realitzar diversos treballs per l’històric teatre de Barcelona, “Gran Teatre del Liceu”, i el “Conservatori del Liceu”. Les obres del teatre foren d’ampliació i remodelació de la il·luminació i estructura escènica. Mentre que pel conservatori es van adaptar 3 sales d’assaig i l’auditori.

Els productes dissenyats i/o instal·lats al “Gran Teatre del Liceu” van ser:

Il·luminació escènica: Projectors de retall especials (a petició del client), erses per la il·luminació inferior, confecció d’escenografies diverses i il·luminació amb led d’aquestes.

Maquinària escènica: Estructura d’alumini.

Amb aquestes actuacions es va renovar la instal·lació del teatre amb la finalitat de perfeccionar-la i augmentar-ne, encara més, les prestacions i qualitat de les funcions que s’hi porten a terme.

Per altra banda, en el “Conservatori del Liceu” s’hi van desenvolupar els treballs següents:

Il·luminació escènica: Projectors escènics, regulació i control de tota la il·luminació (escènica, general i de guàrdia), instal·lació de la xarxa de senyal digital DMX.

Maquinària escènica: Estructures metàl·liques de suport, talls motoritzats de cadena, varals escènics dobles y el control digital de tots els motors.

Amb tot, es va aconseguir que el “Conservatori del Liceu” (l’auditori i les 3 sales d’assajos) fos adaptat per tal de portar-s’hi a terme activitats professionals d’altes prestacions.


Web: www.liceubarcelona.cat

“TEATRO REAL” (MADRID)


El “Teatro Real” de Madrid va contractar els serveis de Strong Stage per actualitzar la seva instal·lació d’il·luminació i efectes espectaculars.

Il·luminació escènica: Subministrament de projectors (especialment demandats pel client) i pantalles de flash.

Efectes: Instal·lació de màquines de la marca Strong per la realització d’efectes amb escuma.

Això va permetre renova la instal·lació del teatre i adaptar-la als nous requeriments de les funcions.


Web: www.teatro-real.com

“PALAU DE LES ARTS” (VALENCIA)


La innovadora instal·lació de València, “Palau de les Arts Reina Sofia”, disposa de productes manufacturats i instal·lats per Strong i Strong Stage

Il·luminació escènica: Projectors escènics i caixes del sistema Universal Box d’Strong i Strong Stage.

Il·luminació de senyalització: Elements amb tecnologia led de la Sèrie Pilot d’Strong Stage per la il·luminació de guàrdia.

Maquinària escènica: Estructura d’alumini de truss.

Amb la instal·lació d’aquests productes es va crear un espai preparat pels requeriments més exigents del recinte.


Web: www.lesarts.com

“TEATRE AUDITORI LA VILA JOIOSA” (ALICANTE)


El “Teatre Auditori La Vila Joiosa” situat a la ciutat La Vila Joiosa (Alacant) fou adaptat per afrontar les noves demandes que té un centre d’aquestes característiques i magnitud.

Les obres portades a terme al recinte foren:

Il·luminació escènica: Instal·lació de la il·luminació i tota la xarxa que porta associada.

Maquinària escènica: Es va construir i adaptar al recinte tots els sistemes mecànics necessaris al teatre.

Cortinatge: S’hi instal·laren elements de cortinatge amb teixits especials.

Acústica: Instal·lació d’una cambra de concerts per tenir una perfecta sonorització i control del so.

Strong Stage es va encarregar del disseny i implementació de tot allò relacionat amb la il·luminació i adaptació del nou espai per aplicacions escèniques.


Web: www.villajoyosa.com/sites/teatreauditori

“TEATRE PRINCIPAL D’ALCOI” (ALICANTE)


El “Teatre Principal” d’Alcoi fou remodelat, i Strong Stage es va encarregar de realitzar la instal·lació de la maquinària escènica i tot el que comporta la il·luminació del recinte.

Il·luminació: Instal·lació de tota la il·luminació, tant l’espectacular como l’arquitectural.

Maquinària escènica: Renovació dels elements mecànics de l’antic teatre i ampliació per actualitzar el recinte a les últimes tendències en sales d’espectacles.

Cortinatge: Elements de cortinatge amb teixits especials.

Acústica: El client va sol·licitar la instal·lació d’una cambra de concerts, de manera que s’aconseguís crear un espai acústic amb finalitats professionals.

Strong Stage va dissenyar i implementar íntegrament la instal·lació escènica amb la finalitat d’aconseguir un recinte adaptat a les necessitats que el client havia descrit.“MIRA TEATRO” POZUELO DE ALARCÓN (MADRID)


El “MIRA Teatro” es troba ubicat a la localitat madrilenya de Pozuelo de Alarcón. Strong Stage va convertir aquest modern edifici en un recinte preparat per espectacles de qualsevol tipus. Per fer-ho s’hi van desenvolupar les següents actuacions:

Il·luminació: Instal·lació de la il·luminació escènica i arquitectural del recinte.

Maquinària escènica: Adaptació dels sistemes mecànics manual i motoritzats a l’estructura de l’edifici.

Cortinatge: Elements de cortinatge d’alta qualitat.

Acústica: Aquesta instal·lació disposa d’una cambra de concerts amb la finalitat d’obtenir el millor so possible a tota la sala.

El “MIRA Teatro” és un innovador complexe en el què s’hi poden portar a terme tot tipus d’actuacions teatrals i/o musicals en condicions idònies pels treballadors i el públic


Web: www.culturapozuelo.es

TEATRO “LA PASSIÓ” DE ESPARREGUERA (BARCELONA)


El teatre “La Passió” situat a la localitat d’Esparreguera (Catalunya central) fou adaptat amb una plataforma d’elevació calculada i instal·lada per Strong Stage

Plataformes: S’instal·laren diverses unitats per pujar i baixar elements pesats a l’espai escènic.

Com a instal·lador oficial a Espanya de les innovadores i prestigioses plataformes d’elevació Spiralift de Paco Corporation. Per més informació consulti la nostra gamma de productes d’Strong Stage, “Plataformes”.


Web: www.lapassio.net

“TEATRE LLIURE MONTJUÏC” (BARCELONA)


Strong Stage va portar a terme l’ampliació exterior del “Teatre Lliure” de Montjuïc situat a Barcelona.

Estructures d’alumini: Instal·lació d’una estructura d’alumini motoritzada per exteriors que funciona a partir de motores de cadena de la prestigiosa marca Prolyft. Per més informació consulti la nostra gamma de productes d’Strong Stage, a l’apartat “Sistemes motoritzats”.

En aquesta instal·lació es va habilitar un espai exterior per tot tipus d’espectacles.


Web: www.teatrelliure.com

FONT LLUMINOSA GOYANG (COREA DEL SUD)


A part de teatres i sales d’espectacles, Strong Stage dissenya altres tipus d’instal·lacions d’il·luminació més concrets i adaptades a tot tipus de necessitats, com és el cas de la il·luminació de fonts. Aquest projecte es va realitzar a una ciutat de Corea del Sud: Goyang

Il·luminació espectacular: Instal·lació de la il·luminació de la font especialment dissenyada i fabricada per Strong per tal de suportar les condicions més adverses d’humitat.

Efectes: S’hi van afegir màquines d’efectes de fum i boira de la marca Strong.

Solduct S.L. s’encarrega de realitzar instal·lacions d’il·luminació de tot tipus fetes a mida en funció de les necessitats del client i de la seva instal·lació.“AUDITORI DE GIRONA” (GIRONA)


L’innovador “Auditori de Girona”, situat en aquesta mateixa ciutat, disposa d’una moderna instal·lació portada a terme per Strong Stage. Els treballs realitzats foren els descrits a continuació:

Il·luminació espectacular: Instal·lació de tots els elements lumínics de l’auditori.

Accessoris de teatre: Incorpora tarimes especials per l’escenari.

Acústica: Aquest auditori disposa d’un innovador sistema de panells acústics motoritzats per adaptar el recinte a qualsevol necessitat acústica i crear d’aquesta manera una instal·lació versàtil i amb molt alta qualitat de so.

Amb tot, Strong Stage va crear un recinte que permet portar-s’hi a terme aplicacions professionals de la més alta complexitat en matèria de so.


Web: www.auditorigirona.org

“TEATRO MUNICIPAL” DE SAN BARTOLOMÉ DE LA TORRE (ANDALUSIA)


Strong Stage es va encarregar de realitzar la conversió en espai escènic del remodelat i ampliat teatre municipal de San Bartolomé de la Torre (Huelva, Andalusia). Les obres realitzades foren:

Maquinària escènica: Instal•lació tant de sistemes manuals com motoritzats per desplaçar verticalment càrregues en l’espai escènic.

Il•luminació espectacular: Es van instal•lar tot tipus de projectors: Retall, PAR, PC i panorama. També el corresponent control de la il·luminació i la regulació per completar el sistema d’il·luminació.

Cortinatge: Elements del teló de boca i cambra negra.

Electroacústica: Sistemes de sonorització i megafonia escènica.

Videoprojecció: Sistema de projecció multimèdia i tota la instal·lació associada.

Aquestes actuacions van permetre convertir l’antic teatre municipal en un modern centre multifuncional on s’hi poden desenvolupar tot tipus d’activitats, des de les relacionades amb l’espectacle fins a la videoprojecció.


Web: http://teatromunicipalsanbartolome.blogspot.com.es/

© Staging Trussing & Lighting, S.L. · Tel: 629 373 345 · eguillot@strong.es . Nota legal ^ Mapa web ^ By Anunzia
Productes: Il·luminació espectacular ^ strong: Il·luminació ^ strong stage: Teatres ^ strong av: Àudio i Vídeo