Empresa Productes Xarxa comercial Contacte Home
Productes

AVMarques representades

CERCADOR DE PRODUCTES

CercarStaging Trussing & Lighting, S.L.
Serveis


Els nostres productes:
Staging Trussing & Lighting, S.L. ofereix productes de fabricació pròpia que van des de projectors fixes, etapes de potència, taules, controladors, generadors d’efectes, fins a tot tipus d’accessoris dissenyats pel nostre departament tècnic seguint els estàndards de qualitat i garantia necessaris avui en dia en el mercat de la il·luminació espectacular i la maquinària escènica.Servei tècnic:
El client de Staging Trussing & Lighting, S.L. pot utilitzar el nostre departament de Servei tècnic per resoldre qualsevol dubte o incidència amb qualssevol dels nostres equips. Vostè pot trucar al 932 74 54 25 o bé contactar amb nosaltres a través de correu electrònic a sat@strong.es.Manteniment:
Un cop finalitzades les instal·lacions oferim la possibilitat de realitzar el manteniment de la mateixa amb la garantia dels millors professionals al seu servei.


  Enginyeria a al carta:
A part de la nostra gamma de productes estàndard, oferim la possibilitat d’un disseny a mida d’acord amb les necessitat concretes de cada client. Després de un estudi tècnic i econòmic profund de cada futur projecte, els nostres especialistes poden aconsellar el disseny a mida de nous productes, o bé la modificació de la nostra gamma estendard per aconseguir el millor resultat en cada cas, sigui quina sigui la seva envergadura o complexitat.Assessoria:
A Staging Trussing & Lighting, S.L. no només fabriquem i venem productes sinó que també oferim un servei d’assessorament al client en què, a través d’un tracte personalitzat, s’analitza cada cas per aconseguir la millor solució. En els casos en què el client no disposi dels coneixements tècnics necessaris, els nostres experts en il·luminació s’encarregaran d’oferir-li les millots propostes en funció de les necessitats de la instal·lació i les possibilitats de cada client.
© Staging Trussing & Lighting, S.L. · Tel: 629 373 345 · eguillot@strong.es . Nota legal ^ Mapa web ^ By Anunzia
Productes: Il·luminació espectacular ^ strong: Il·luminació ^ strong stage: Teatres ^ strong av: Àudio i Vídeo